Top news

< ÎNAPOI

Alimentează SMART în Spania la Andamur Llers

Cea Mai mare statie de alimentare din Europa: Andamur Llers

SHARE THIS ARTICLE

Cea mai mare stație de alimentare din Europa

Cea mai mare stație de alimentare camioane din Europa: Andamur Llers, în Spania.

Localizată strategic la 12 km de stația Andamur La Junquera  și la 20 de km de frontiera cu Franța, stația Andamur Llers  este cea mai mare stație de alimentare dedicată exclusiv camioanelor. Cu 36 de linii de alimentare și la doar 200 de metrii de ieșirea 3 de pe autostrada AP7, Andamur Llers a fost creată special pentru transportatori cu un singur gând în minte: eficientizarea timpului.

Principalul obiectiv al reducerii timpului de alimentare este de a optimiza călătoriile transportatorilor. Astfel, se creează un efect pozitiv pentru șoferii profesioniști, deoarece aceștia pot continua călătoria fără a mai fi presați de timp, pot profita mai mult de fiecare minut al lor și pot dedica timpul rămas altor activități.

Pentru acest scop, o alimentare completă durează doar 8 minute.

Avantajele stației nu au fost gândite doar pentru șoferi, ci și pentru companiile de transport. Reducerea timpului de alimentare ajută la realizarea călătoriilor mai eficiente și mai scurte. Rute ce în mod normal prezintă un factor mai mare de risc prin timpul scurt în care trebuie parcurse devin mai puțin îngrijorătoare. Astfel, călătoria devine mai eficientă, mai scurtă, iar mărfurile ajung mai repede la destinația lor finală.

Cea Mai Mare Statie de Alimentare din Europa

Stație dedicată eficienței și serviciilor permanente

Pentru a oferii transportatorilor tot ce au nevoie pentru o călătorie eficientă, la Andamur Llers vor găsi întotdeauna serviciu non-stop, 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână. Plata la stație este automatizată pentru comoditate sporită.

Rețeaua Andamur în Spania

Deși stația din Llers este cea ce a atins viziunea si dorința de a oferii un serviciu complet și non-stop șoferilor, rețeaua Andamur este prezentă și în alte regiuni ale Spaniei.

Vezi aici toată rețeaua Andamur din Spania. Ai la dispoziție atât întreaga rețea de stații cât și serviciile oferite la fiecare stație. Ajută-ți șoferii și transmite-le informația pentru un tranzit eficient!

În final, chiar și cele mai bune și elaborate descrieri nu se compară cu realitatea vizuală. Mai jos poți să vezi tot ceea ce am vorbit până acum!

 

Alte știri despre In Europa

You cannot copy content of this page