Top news

< ÎNAPOI

Schimbări în tarifele Rovinietei de la 11 Martie 2024

Cover_Tarife_Noi_Rovinieta_2024

SHARE THIS ARTICLE

Tarife noi rovinietă 2024

Pe 11 martie 2024 vor intra în vigoare tarife noi pentru rovinietă! Conform noii Ordonanțe de Guvern, modul de calcul al rovinietelor se schimbă, iar astfel tarifele pentru se vor modifica începând cu 11 martie. 

 

Această ajustare vine cu noutăți atât pentru transportatorii de marfă, cât și pentru cei de persoane, modificări care vizează eficientizarea plăților și adaptarea la nevoile actuale ale sectorului.

 

Ce se schimbă pentru transportul de marfă?

Schimbările intervenite în cazul vehiculelor de transport marfă se referă la perioada de valabilitate a rovinietei. Astfel, este eliminată opțiunea de achiziționare a rovinietei pentru 90 de zile. Tarifele pentru categoriile de perioadă disponibile vehiculelor de marfă rămân aceleași.

Tarife noi rovinietă 2024

Ce se schimbă pentru transportul de persoane?

Vestea bună vine pentru transportatorii de persoane, care vor beneficia de reduceri semnificative: o scădere de 20% pentru rovinietele de 7 zile și de 38% pentru cele de 30 de zile. Aceste reduceri sunt un pas în plus spre sprijinirea acestui sector vital, oferind oportunități de economisire substanțială.

 

De unde pot cumpăra rovinieta?

Clienții SD DKV își pot achiziționa rovinieta direct cu cardul DKV în benzinăriile Mol și Lukoil.

 

Clienți SD DKV care au card Smart Diesel pot achiziționa rovinieta în siguranța pe portalul de client Smart Management sau prin aplicația mobilă de clienți în doar câțiva pași simpli! Vezi AICI cum!

Este de menționat că rovinietele achiziționate până la data de 11 martie vor fi în continuare valabile până la data expirării lor.

 

Pentru a înțelege în detaliu impactul acestor schimbări și pentru a consulta toate tarifele actualizate, recomandăm consultarea Ordonanței 14/2024. Documentul oferă o imagine completă asupra noului cadru tarifar și este esențial pentru planificarea eficientă a costurilor operaționale.

 

Adaptarea la noile tarife ale rovinietei este un pas necesar pentru operatorii din domeniul transporturilor de marfă și persoane. Echipa SD DKV rămâne dedicată în a oferi cele mai relevante și actualizate informații din industrie, sprijinind transportatorii în navigarea cu succes prin aceste schimbări.

 

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta oricând la adresa dkv@smartdiesel.ro!

Be Smart, use DKV!

 

Alte știri despre In Romania

You cannot copy content of this page