Top news

< ÎNAPOI

Smart Diesel își extinde rețeaua cu noi statii

SHARE THIS ARTICLE

Incepând cu luna Noiembrie utilizatorii de card Smart Diesel si DKV au la dispoziție noi stații în rețeaua SmartDiesel, la Bacau si Arad.

Începând cu această lună puteți alimenta motorină standard atât cu cardurile Smart Diesel cât și cardurile DKV emise prin Smart Diesel la stațiile Smart Diesel Bacău și  Gazprom Arad II.

  • Smart Diesel Bacau:

Stația este situată în imediata vecinatate a drumului A7, centura orașului Bacău, și oferă un acces facil pentru vehicule de mare tonaj.

Adresa stației este: Calea Bârladului 133, Bacău, Jud. Bacău

Coordonate GPS: Lat.: 46.5847878 ● Long.: 26.9471673

În toată rețeaua de stații proprii oferim clienților noștri carburant la o calitate superioară – Diesel Plus. Acestă vă asigură atât o performanță crescută a eficienței flotei ce utilizează acest tip de carburant, cât și o reducere a consumului

  • Gazprom Arad II

Stația este situată pe șoseaua de centură Arad, la intersecția drumurilor DN 7 și DN 79 și oferă un acces facil pentru vehicule de mare tonaj.

Adresa stației este: Intersectie DN7 cu DN79, Arad

Coordonate GPS: Lat 46.210339 N, Long 21.351389 E

 

Cu această nouă stație de acceptanță continuăm eforturile noastre prin care dorim sa vă oferim acces la o rețea extinsă de stații bine poziționate și cu un acces facil pentru alimentarea vehiculelor dumneavoastră.

Pentru mai multe detalii cu privire la întreaga rețea de stații și servicii Smart Diesel accesați site-ul:

Echipa Smart Diesel

Simplu. Sigur. Smart.

Alte știri despre In Romania

You cannot copy content of this page