Top news

< ÎNAPOI

Din Ianuarie 2023 s-au majorat taxele de drum din Spania și Portugalia

SHARE THIS ARTICLE

Rețelele de autostrăzi din Spania si Portugalia sunt gestionate de mai mulți concesionari independenți.

Astfel, fiecare autostradă are un tarif propriu, neexistând un cost unitar/kilometru la nivel național, asa cum se întâmplă în alte țări din Europa.

Începând cu luna Ianuarie 2023 tarifele au fost mărite atât în Spania, cât și în Portugalia.

Spania 

Tarifele taxelor de drum din Spania s-au majorat cu aproximativ 4% în 2023.

Autostrăzile vizate de aceste măriri sunt: ​​AP 6; AP 7 Malaga – Guadiaro; AP 9; AP 46; AP 51; AP 53; AP 61; AP 66; AP 7 Alicante – Cartagena; AP 68; AP 71. Noile tarife le puteți accesa de aici.

Harta întregii rețele de autostrăzi din Spania o puteți accesa de aici.

Portugalia  

Tarifele taxelor de drum din Portugalia s-au majorat cu aproximativ 4,9 % în 2023, afectând întreaga rețea de drumuri taxabile.

Harta întregii rețele de autostrăzi din Portugalia o puteți accesa de aici.

Pentru a te asigura că faci un calcul corect al taxelor de drum indiferent de majorările intervenite pe parcursul anului, alege să folosești un instrument de planificare corectă a taxelor de drum din Europa.

Kopilot PRO – aplicația care te ajută să identifici corect taxele de drum

Majoritatea drumurilor din Europa sunt supuse taxării! Este important pentru tine și afacerea ta să știi care sunt tarifele corecte pe rutele tranzitate pentru a putea optimiza costurile, dar și pentru a știi care sunt costurile atunci când accepți o nouă rută (pe lângă combustibil).

În aplicația Kopilot PRO, în modulul „Taxe de Drum”, poți să afli, în timp real, care sunt taxele de drum în țările tranzitate.  

Kopilot PRO este primul instrument de control al costurilor care te ajută să alegi zilnic cel mai mic preț la motorină pe rutele tale ținând cont de condițiile comerciale, discount-urile negociate, accizele recuperabile, dar și de subvenții.

Plătește taxele de drum cu un singur aparat de taxare – DKV BOX Europe

Echipa Smart Diesel vă pune la dispoziție aparatul de taxare DKV Box Europe –  aparat ce vă facilitează plata autostrăzilor în Spania și Portugalia plus alte țări europene. În plus, obtineți garantat reduceri la plata autostrăzilor în Spania, dar și în alte țări. Află toate beneficiile utilizării DKV Box Europe.

Dacă sunteți interesați de detalii specifice, vă recomandăm să ne contactați la adresa de email dkv@smartdiesel.ro sau luați legătura cu unul dintre reprezentanții noștri de vânzări.

Simplu. Sigur. Smart.

Alte știri despre In Europa

You cannot copy content of this page