Top news

< ÎNAPOI

Oamenii SMART îți fac profitabilă afacerea ta de transport!

SHARE THIS ARTICLE

Într-o lume dinamică cum este cea a transporturilor pentru a avea succesul garantat, ai nevoie alături de tine de parteneri de încredere, de oameni specializați, cu expertiză în domeniu.

Achiziționarea Smart Diesel de către grupul DKV Mobility a permis adăugarea la portofoliul propriu al Smart Diesel a produselor și serviciilor DKV, oferind astfel posibilitatea companiilor din România să aleagă în funcție de particularitățile fiecăruia, serviciile potrivite oricărui tip de afacere.

Cheia succesului în domeniul transporturilor este oferirea celor mai rentabile, flexibile și eficiente servicii. Accesibilitatea oricând, oriunde, a beneficiilor tale, optimizarea rutelor de transport și implicit a costurilor tale, este promisiunea pe care o facem și în 2023.

Specialiștii echipei Smart Diesel part of DKV Mobility sunt în permanență conectați cu oamenii din companiile de transport și îi ajută mereu să aleagă opțiunile potrivite nevoilor contextuale.

Oamenii SMART

Echipa Smart Diesel DKV este formată din peste 140 de angajați, din care 54 de consultanți de vânzări și are o experiență dovedită de peste 17 ani în acest domeniu.

Chiar dacă suntem cu toții diferiți, aici, la Smart Diesel DKV, ne unește pasiunea pentru această lume dinamică a transporturilor. Noi punem întotdeauna afacerea ta pe primul loc, oferindu-ți suportul necesar pentru a avea o afacere de succes.

Profesionalismul, dedicarea și experiența echipei SMART sunt doar câteva dintre caracteristicile care fac diferența. Ne mândrim cu faptul că aproximativ 80% dintre angajații Smart Diesel DKV au o vechime pe peste 10 ani în cadrul companiei.

La Smart Diesel ne mândrim întotdeauna cu Oamenii

Investim constant în oameni, în abilitățile lor de a face față oricărei situații și de a rezolva cu adevărat orice problemă sau provocare întâlnită.

Pregătim oamenii pentru a-ți oferi suport continuu, profesionist, pentru a fi alături de afacerea ta ori ce câte ori ai nevoie. În practică, aceasta înseamnă comunicare mai rapidă, muncă mai productivă și timpi mai scurți pentru obținerea unui acord sau soluționarea unei situații.

În situații dificile suportul face diferența!

Astfel, în calitate de client Smart Diesel, ești mereu pe mâini sigure și te poți focusa pe propria afacere.

Echipa Smart Diesel înseamnă peste 140 de specialiști cu experiență dovedită pe o piață dinamică gestionează un portofoliu de clienți format din 13.000+ firme din domenii diverse: transport intern și internațional de mărfuri, transport persoane, construcții, logistică, distribuție, producție, servicii.

Oamenii fac diferența! Alege SMART și succesul afacerii îți va fi garantat.

 

Alte știri despre Noutati

You cannot copy content of this page