Top news

< ÎNAPOI

Cardurile Smart Diesel DKV – acceptanță în cea mai mare rețea de stații din România

SHARE THIS ARTICLE

Știi cât de ușor este să alimentezi atunci când ai acceptanță în cea mai mare rețea de stații de alimentare? Cu cardurile Smart Diesel DKV poți alimenta în peste 1.100 de stații din România, iar în întreaga Europă în peste 67.000 de stații.

Practic, pe drumurile din România, poți alimenta în majoritatea stațiilor din drumul tău. Accesul facil vine la pachet cu o multitudine de beneficii pentru tine și afacerea ta.Comanda Card

Parteneri de încredere

Avem parteneri de încredere, cu stații bine poziționate și o serie de facilități pentru șoferii ce alimentează în ele.

Cardurile Smart Diesel DKV – acces în rețeaua Smart Diesel

Cu cardurile Smart Diesel DKV poți alimenta în stațiile Smart Diesel. Această rețea a fost într-o continuă dezvoltare în ultimii ani, astfel au fost deschise o serie de stații în zone importante și bine poziționate pentru accesul vehiculelor de mare tonaj:

De ce să alimentezi în rețeaua Smart Diesel?

Compania a investit continuu în extinderea stațiilor de carburant Smart Diesel pentru a oferi transporatorilor: stații moderne, poziționate strategic, cu cele mai multe piste destinate camioanelor, pompe cu debit mărit pentru rapiditate în alimentare și AdBlue.

Stația Smart Diesel Bolintin-Deal este cea mai recent inaugurată și este construită în unul dintre cele mai mari parcuri de logistică din România. Dacă alegi să alimentezi aici beneficiezi de o serie de avantaje:

  • Stație de tranzit cu acces facil de pe autostrada A1, cât și de la intrarea în parcul logistic
  • Este poziționată în imediata apropiere de noua centură a Bucureștiului (amplasare în proximitatea unui nod rutier)

Pompe AdBlue poziționate lângă cele de motorină – acesta este un mare avantaj pentru că șoferul nu mai este nevoit să stea la două cozi și astfel econimisește timp important.

Rețeaua Smart Diesel este rețeaua cu cele mai multe stații destinate special camioanelor din România.

Toate stațiile din rețaua Smart Diesel sunt monitorizate permanent și iluminate corespunzător.

Pecica – cea mai mare stație automată de alimentare camioane din România. Aici există 24 de pompe de alimentare atât cu diesel, cât și cu AdBlue. Pe lângă aceasta, aici puteți beneficia de cea mai sigură parcare din țară (certificată European). Descoperă toate avantajele stației de la Pecica aici.

Alege SMART pentru afacerea ta din transport.

Simplu. Sigur. Smart.

Alte știri despre In Romania

You cannot copy content of this page