Top news

< ÎNAPOI

Majorare tarife taxe drum Spania 2024

Majorari Tarife Spania 2024

SHARE THIS ARTICLE

Din 1 Ianuare 2024 au avut loc majorări de tarife la unele taxe de drum din Spania

De la 1 ianuarie au fost majorate tarifele de drum din Spania pentru anumite autostrăzi.

Întrucât rețeaua de autostrăzi din Spania este administrată de mai mulți concesionari independenți, tarifele diferă de la o autostradă la alta.

Cu cât se măresc taxele de drum în Spania în 2024

Cele mai mare creșteri vor fi pentru autostrăzile 46 (Málaga) și 7 (Alicante-Cartagena): 6.65% creștere.

Mai jos regăsiți lista autostrăzilor pentru care tarifele au fost mărite în 2024:

 

majorare tarife drum Spania 2024

Lista completă a tarifelor o găsești AICI, iar un calculator pentru taxe de drum găsești AICI.

Majorare tarife drum Spania 2024

Până la finalul anului trecut, guvernul Spaniol a împiedicat o creștere a taxelor de drum mai mare de 4% prin alocarea subvențiilor. Fără măsurile luate, majorările ar fi ajuns la valori între 8.4% și 9.5%

Conform comunicărilor actuale planul guvernului este pentru o creștere graduală a taxelor de drum începând din 2024 pentru autostrăzile administrate de concesionari.

Planul pentru acest an este de o creștere între 5% și 6.65%, depinzând de planul pentru fiecare concesiune administrată.

Anunțul complet al autorităților Spaniole aici.

S-a decis ca autostrăzile administrate de Seitt să nu fie incluse în schimbările anunțate. Astfel, taxele de drum pentru acestea nu suferă modificări.

Alimentează SMART în Spania

Pe lângă plata taxelor de drum, noi îți oferim și posibilitatea de a alimenta cu carburant la cele mai avantajoase prețuri.

Alege să alimentezi Smart utilizând cardurile DKV la cea mai mare stație dedicată camioanelor din Smart- ANDAMUR Llers- vezi detalii aici.

Toate taxele de drum din Spania dar și din alte țări pot fi achitate ușor cu DKV BOX EUROPE. Pe lângă plata ușoară, poți beneficia și de reduceri grantate la plata autostrăzilor din Spania.

Ia legătura cu un reprezentant SMART sau contactează-ne la adresa dkv@smartdiesel.ro și plătește-ți ușor toate taxele de drum!

Simplu. Sigur. Smart.

 

 

Alte știri despre Noutati

You cannot copy content of this page