Top news

< ÎNAPOI

De 90 de ani DKV Mobility pune lumea în mișcare

90 de ani de DKV Mobility

SHARE THIS ARTICLE

De unde a început totul?

Sărbătorim 90 de ani de DKV Mobility! Imaginează-ți anii ’30: lumea era cu totul altfel, dar nevoia de a te deplasa și de a transporta mărfuri era la fel de importantă ca și astăzi. În acest peisaj din 1934, s-a născut Deutsche Kraftverkehr GmbH, sau mai simplu, DKV.
Fără GPS, fără aplicații mobile, și chiar fără carduri, încă de la începuturi, DKV Mobility Mobility a căutat să faciliteze soluții pentru a pune în mișcare tot ce se transportă pe roți. 

Ceea ce a început de la o afacere mică dedicată magazinelor alimentare și stațiilor de carburant, a crescut de-a lungul timpului și s-a dezvoltat într-un lider european în furnizarea de servicii de mobilitate, soluții de plată și asistență la drum.

Cu ce se ocupă DKV Mobility de fapt?

E simplu: orice ai avea nevoie la drum, DKV Mobility Mobility a găsit mereu soluții. Ai nevoie de combustibil? Ai carduri de carburant cu acces la cea mai mare rețea de acceptanță din Europa! Te preocupă modul de plată a taxelor de drum? Ai un aparat unic prin care le plătești automat. Când faci transport internațional și tranzitezi mai multe țări, trebuie să fii atent și la sumele de TVA plătite. Nicio problemă! Sistemul DKV Mobility cuprinde și facilități de ordin fiscal. Poți sta liniștit pentru că de recuperarea de TVA și accize tot specialiștii DKV Mobility se vor ocupa pentru tine.

Dacă asta nu era suficient, imaginează-ți cât de ușor este să-ți urmărești online atât tranzacțiile cât și camioanele, prin asistentul digital DKV Live. Să-ți administrezi flota din platforma de client DKV Mobility. Ce zici de încărcarea vehiculelor electrice? Prin DKV ai acces la una dintre cele mai mari rețele de acceptanță pentru puncte de încărcare cu 666 de mii de puncte în Europa, atât pentru vehicule cât și pentru camioane

Dar de rezolvarea unor probleme ce pot să apară pe drum, cum ar fi o pană sau un schimb de anvelope? Tot DKV Mobility îți pune la dispoziție servicii de asistență rutieră non-stop.

Ce înseamnă 90 de ani de activitate?

Să supraviețuiești 90 de ani într-o industrie în continuă schimbare este o mare realizare. Să prosperi și să aduci lucruri noi și inovație în toți acești ani este cu atât mai mult de admirat și aplaudat. Din acest motiv s-a născut scopul DKV Mobility: “To drive the transition towards an efficient and sustainable future of mobility”.


Ce înseamnă asta pentru tine ca transportator? Înseamnă că ai alături de tine un partener cu o experientă vastă care poate găsi și oferi soluții indiferent de situațiile cu care te confrunți. În fiecare zi ne asigurăm că ești pregătit pentru orice: de la schimbările rapide din reglementările de transport, la optimizarea rutei pentru marfă care trebuie să ajungă din Constanța la Budapesta peste noapte. Pe scurt, 90 de ani de experiență înseamnă că ai alături de tine cel mai experimentat partener din domeniu, la fiecare kilometru parcurs. 

De ce suntem aici?

În cele din urmă, DKV Mobility Mobility nu este doar o companie cu o istorie impresionantă. Este un partener de drum pentru fiecare călătorie pe care o faci. Așadar, haideți să sărbătorim împreună această călătorie de 90 de ani și să privim spre viitor cu încredere și entuziasm. 

Be Smart, use DKV Mobility!

Alte știri despre Noutati

You cannot copy content of this page