Top news

< ÎNAPOI

Asigură-te că nu pierzi bani în lumea transporturilor

recuperarea de TVA

SHARE THIS ARTICLE

Recuperează sumele de TVA cu o echipă specializată

2024 este un an al creșterilor de cost cu taxele de drum, al modificărilor legistlative și al presiunii pe termenele de încasare. Pentru a face față tuturor acestor schimbări ai nevoie de o echipă bine pregătită atunci când vine vorba de recuperarea de TVA și acciză.

Echipa de specialiști Smart Diesel DKV este aici să împărtășească anii de expertiză din spate. Oferă sprijinul necesar în creșterea afacerilor de transport și luarea deciziilor strategice într-o piață dinamică!

Specialiști cu experiență dovedită

Cu o experiență de peste 14 ani am devenit partenerul de încredere al transportatorilor. Înțelegerea profundă a tendințelor pieței și a schimbărilor legislative ne ajută să recomandăm soluții inteligente. Așa afli cum să navigați cu încredere într-un mediu în continuă schimbare. 

Suntem la curent cu toate tendințele și schimbările din lumea transporturilor și venim către tine cu informații relevante. Multe aspecte de ordin fiscal nu sunt foarte ușor de verificat și pot ajunge cu greu sau chiar deloc în cadrul companiei tale.

Putem lua ca exemplu valoarea accizelor recuperabile din multe țări europene. Stiai că în Belgia valoarea accizei a fost modificată de 8 ori în 2023, în Croația de 2 ori, iar în Slovenia de 11 ori doar în 2023? 

Situații similare se regăsesc și în recuperarea de TVA. De exemplu, în cazul Germaniei, din cauza personalului redus și a numărului mare de cereri, termenul de rambursare standard a sumelor de TVA a fost extins. Astfel companiile au fost nevoite să aștepte mai mult timp pentru primirea banilor. 

Dacă nu ești la curent cu toate modificările, poți risca să pierzi sume importante din recuperările de TVA sau accize. 

Astfel, cu orice noutate sau schimbare care apare în Europa, revenim în cel mai scurt timp cu o informare către tine! Vrem să fi la curent cu cele mai noi modificări și să te ajutăm cu recomandări utile afacerii tale.

Beneficiul real pentru tine și compania ta de transport

Concret, ce înseamnă aceste aspecte? 

La facturile emise pentru alimentările tale în Europa dar și taxele de drum plătite, ca și client SD DKV ai recuperare de sume instant, direct pe factura emisă. De exemplu, la o factură de 10.000 Euro, unde TVA-ul este 22% ca în Slovenia, suma de 2.200 Euro este scăzută direct din factura de plată. Nu mai ești afectat de termenul de recuperare de aproximativ 1 an, pentru această valoare plătită.

Obiectivul nostru este să te ajutăm să-ți recuperezi sumele de TVA cheltuite pentru ca afacerea ta să prospere!

Comunicarea – baza parteneriatelor

Știi care este cea mai importantă caracteristică a unui furnizor de încredere? Comunicarea!

Este important să ai aproape o echipă de specialiști pe care te poți baza oricând ai nevoie. O echipă inteligentă oferă soluții inteligente pentru nevoile fiecărei afaceri. Pentru acest scop, suntem pregătiți să oferim consultanță personalizată, pentru a te ajuta să iei decizia cea mai profitabilă!

În acest scop, dorim să avem relații solide și de lungă durată cu fiecare client pentru a găsii soluții potrivite pentru nevoile lor de transport.

Ia legătura cu un reprezentant Smart Diesel DKV sau contactează-ne la adresa dkv@smartdiesel.ro și profită de expertiza Smart!

Be Smart, use DKV Mobility!

 

 

Alte știri despre Opinions

You cannot copy content of this page