Top news

< ÎNAPOI

Cardul Smart Diesel DKV acoperă orice nevoie de transport în toată Europa

SHARE THIS ARTICLE

Lumea transporturilor este o lume dinamică, în care nicio zi nu semănă cu alta! Astfel, pentru afacerea ta ai nevoie de un partener de încredere, care să nu îți ofere doar un simplu card de motorină, ci să benficiezi de toate serviciile și produsele necesare la drum.

De ce cardul Smart Diesel DKV este cea mai bună soluție pentru afacerea ta?

Smart Diesel, companie din grupul german DKV Mobility, s-a specializat în oferirea tipului de card de combustibil personalizat pentru fiecare tip de flotă. Fie că este vorba despre camioane, autobuze sau autoutilitare și indiferent de marimea flotei auto, cardul DKV oferit de Smart Diesel îți oferă acces la alimentări fără numerar în toată Europa și România.

Pleacă la drum cu toate serviciile oferite de Smart Diesel part of DKV:

  • Carburant: acces la cea mai mare rețea europeană de stații: 67.000
  • TVA&Acciză: Recuperare sume anticipat sau la termen
  • DKV Box Europe: aparat UNIC de taxare și reduceri la plata taxelor de drum
  • DKV Live: îți monitorizezi vehiculul/vehiculele în timp real, poți descărca datele tahograf de la distanță, poți realiza diferite rapoarte de flotă, sisteme de alerte fraude.
  • Kopilot – prima aplicație din România care te ajută să identifici planul de alimentare optim, să estimezi costurile cu combustibilul și taxele de drum pe rutele tranzitate și astfel să obții curse profitabile pentru afacerea ta
  • Siguranță: cardul de carburant se restricționează prin sisteme de securizare a tranzacțiilor
  • Funcția App&GO – plătești alimentările direct cu telefonul mobil, de pe scaunul șoferului. Astfel, eviți cozile care se formează la casă și ai întotdeauna cardul fizic într-un loc sigur.

Oamenii SMART!

Pe lângă serviciile oferite, ai alături o întreagă echipă dedicată. Întotdeauna punem afacerea ta pe primul loc, astfel ai suportul și expertiza oamenilor SMART, cu o experiență dovedită de peste 15 ani. Oamenii fac diferența.

Conectează-ți compania cu întreaga industrie de transport și logistică din Europa! Smart Diesel part of DKV îți oferă produse și servicii dezvoltate atent și personalizate​ pentru optimizarea afacerii tale.

Tu te concentrezi pe transport, noi facem restul! Daca ai nevoie de detalii specifice, te rugăm să ne scrii pe adresa de mail: dkv@smartdiesel.ro sau ne poți contacta aici.

Alte știri despre In Europa

You cannot copy content of this page