Top news

< ÎNAPOI

DKV Live: Asistentul digital pentru flota ta

SHARE THIS ARTICLE

Lumea transporturilor este dinamică, în permanență schimbare. Pentru a asigura succesul afacerii tale trebuie să fii mereu la curent cu cele mai noi modificări și să identifici oportunitățile care te pot ajuta să crești profitabilitatea.

În era schimbării, apelează la soluții digitale pentru afacerea ta. Dacă vrei să știi tot ceea ce se întamplă cu flota ta de vehicule, Smart Diesel DKV îți oferă soluția perfectă: DKV Live.

Ce este DKV Live?

DKV Live este un echipament telematic care se montează pe fiecare vehicul din flotă. Acesta se conectează prin tehnologia 5G la un portal online care permite gestionarea și controlul flotei de vehicule în timp real.

Top 6 avantaje ale utilizării DKV LIVE

  • Integrare cu platformele Project44, Sixfold, NIC-place, Shippeo, Veroo, CO3, TRANSPORTLIVE

Vizibilitate și control în timp real asupra tuturor operațiunilor de transport. În acest sistem, clientul final poate să vizioneze detalii direct din aplicațiile de shares conectate direct în portalul DKV Live.

  • Vezi unde se află camioanele tale în timp real

Poți vedea, în timp real, poziția pe hartă a camionului. Poziția se actualizează foarte rapid, între 1-15 secunde. Astfel, se poate estima cu ușurință care este ora la care va ajunge la destinație.

  • Descărcare date tahograf de la distanță

Descărcarea datelor din tahograf este obligatorie în Uniunea Europeană. Cu DKV Live poți beneficia de descărcarea datelor de la distanță, în mod automat, iar accesul tău la informații se face în formatul de fisier tip .DDD

  • Manager de alimentare digital

Vezi în timp real unde, când și cât alimentează camioanele din flota ta. Acest lucru te ajută să observi dacă alimentările se fac în stațiile indicate de dispecer. În plus, alimentările suspecte sau anormale îți sunt raportate imediat.

  • Rapoarte personalizate despre flotă

Ai acces non-stop la datele despre camionul tău și poți crea rapoarte: timpii de deplasare și staționare, foi de parcurs, raport schimbare țară, consum, plus multe altele. Aceste rapoarte îți oferă o imagine detaliată cu ceea ce se întâmplă cu fiecare camion, astfel vei putea lua decizii rapide pemtru afacerea ta.

  • Sistem de alerte

Ori de câte ori timpii de condus sau repaus sunt depășiți sau nivelul de combustiil este scăzut poți seta să primești alerte. Astfel, poți optimiza procesele de orgaizare și planificare cât mai inteligent.

Produsele și serviciile Smart Diesel DKV sunt dezvoltate atent și personalizate pentru opimizarea afacerii tale, conectându-ți afacerea cu întreaga industrie de transport și logistică din Europa!

Dacă ai nevoie de detalii specifice ne poți scrie la adresa dkv@smartdiesel.ro sau ia legătura cu unul dintre reprezentanții noști de vânzări.

Alte știri despre Noutati

You cannot copy content of this page