Top news

< ÎNAPOI

Optimizează rutele de transport fără costuri IT suplimentare

SHARE THIS ARTICLE

Vrei să îți reduci cheltuielile de transport și să obții curse mai eficiente și profitabile? Atunci un serviciu software de planificare a rutelor precum Kopilot este exact ce ai nevoie. Practic, Kopilot folosește algoritmi inteligenți care iau în considerare factori precum distanța, costul combustibilului, numărul optim de opriri și restricțiile legate de vehicule pentru a-ți arăta cele mai bune rute și planul de alimentare optim.

Kopilot este un serviciu conectat la cardul Smart Diesel DKV. Așa că nu mai trebuie să te stresezi cu cheltuieli cu servere, implementare sau update-uri. Abonamentul Kopilot îți oferă tot ce ai nevoie la un click distanță. Ai un dispozitiv cu Internet și ești gata să începi lucrul.

Ce avantaje îți aduce Kopilot? 

Update-urile sunt gratuite. 

Cu Kopilot ai acces la ultimele update-uri imediat ce le lansăm și fără niciun cost suplimentar. Tu nu ai nicio grijă, noi le configurăm și le implementăm.

Nu necesită instalare. 

Pur și simplu îți faci un cont și ești gata să lucrezi de oriunde. Nu ai nevoie să descarci nicio aplicație, să cumperi servere sau să angajezi IT-iști. Simplu și rapid.

Configurările le facem noi, gratuit. 

Ne scrii și noi adăugăm în contul tău discounturile, utilizatorii și vehiculele. Fără bătăi de cap cu consultanți externi sau costuri suplimentare.

Suport și mentenanță incluse. 

Noi ne ocupăm de suport și mentenanță, deci nu mai ai nevoie de personal IT specializat să facă instalări sau să țină pasul cu ultimul update.

Descoperă un serviciu inovator, proiectat special pentru nevoile transportatorilor. Încearcă gratuit Kopilot și începe să planifici rute profitabile.

Alte știri despre Noutati

You cannot copy content of this page