Top news

< ÎNAPOI

Calculator GRATUIT taxe de drum Europa

SHARE THIS ARTICLE

Stiai că acum ai la dispozitie un calculator de taxe drum Europa și că noi ți-l oferim GRATUIT? 

Smart Diesel DKV vine în ajutorul tău cu aplicația Kopilot unde îți poți calcula simplu și ușor taxele de drum pentru toate rutele camioanelor tale. 

Taxele de drum reprezintã aproximativ 17% din costul total de operare al unui camion. In contextul economic actual, cu profitabilitate scăzută și atenție la costuri, un calculator de taxe drum camioane te ajută să îți optimizezi cât de mult poți costurile din transport. 

Calculează GRATUIT taxele de drum 

Noi, Smart Diesel DKV știm cât este de dificil să calculezi taxele de drum pe rutele din Europa.

Într-o piată extrem de dinamică precum cea a transportului, orice nouă rută poate fi o oportunitate financiară sau o bătaie de cap suplimentară, pentru dispecer.  

Acesta trebuie să calculeze rapid costurile tranzitării noilor țări de pe aceste noi rute. De cele mai multe ori informațiile sunt greu de aflat și distribuite pe mai multe site-uri. 

Astfel, un calculator taxe drum camioane Europa apare ca fiind o soluție utilă, rapidă și practică.  

Pentru că ne pasă de nevoile clienților noștri și pentru că dorim să le oferim mereu cele mai practice și inovative soluții din industrie, am lansat modulul calculator taxe drum din aplicatia Kopilot in mod GRATUIT. 

Cum folosesc calculatorul de taxe drum Europa? 

 

 

În doar câțiva pași îți poți calcula gratuit taxele de drum pe ruta aleasă de tine. După ce te-ai logat în contul Kopilot, totul devine ca o joacă de copil.  

Pașii de urmat: 

  • Pasul 1: Accesează taxe de drum 
  • Pasul 2: Alege tipul vehiculului și tipul traseului 
  • Pasul 3: Introdu punctele de livrare  
  • Pasul 4: Alege parametrii vehicului  

SOLICITĂ UN DEMO

Kopilot este un instrument Smart care te ajută să planifici rutele de transport din Europa pentru a obține mereu cel mai mic cost la alimentările cu carburant.

Aplicația Kopilot este intuitivă și ușor de folosit, astfel vei putea să te bucurii de toate funcționalitățile disponibile oferite de aceasta.

Simplu. Sigur. Smart

Alte știri despre Uncategorized

You cannot copy content of this page